Győzd le a kannabisz függőséged a hipnoterápia erejével

Nem számít minek nevezed mikor rabja leszel a kannabisznak. A kényszer és a sóvárgás a drog után nagyon gyorsan rombolja az életed. Élet a kannabisszal vagy élteted a kannabiszért egyik sem vonzó választás!

Az igazság a Kannabisz-függőségről

Ellentétben más drogokkal a kannabisz nem hoz létre fizikai függőséget, viszont erős pszichés függőséget alakít ki, ami tovább hajt, hogy újra és újra használd. A csapda, hogy minél többet használod annál többet kell használnod annak érdekében, hogy elérd a “kívánt” hatást.

Honnan tudod, hogy rászoktál a kannabiszra?

  • Nagyobb a toleranciád a drogokra, ami nagyobb mennyiséget követel
  • Nem sikerül csökkenteni vagy irányítani a “szer” használatát
  • Több kábítószert használsz, mint amennyit kívántál/terveztél, hogy használni fogsz
  • Egyre több pénzt és időt szánsz arra, hogy használd
  • Annak ellenére használod, hogy tudod, ez hatalmas probléma az életedben
  • Felhagysz a társadalmi, szabadidős és egyéb tevékenységekkel, amiket korábban élveztél

Mindegy, hogy egy vagy több ilyen tüneted van, mert a tünet azt jelzi, hogy rászoktál a fűre! Ez negatívan hat az életedre: egyre több pénzre van szükséged, hogy beszerezd a szükséges mennyiséget. A barátaid a család valószínűleg kezdi elkerülni a közös “vacsorákat”, magadra és az egészségtelen kannabiszra maradsz.

Hogy teszi könyebbé a kannabisz függőség legyőzését a hipnoterápia?

Mivel a kannabisz egy lelki függőség a hipnoterápia különösen jól alkalmas a probléma feloldására. A hipnoterápia technikái egyszerre célozzák a tudatos és tudatalatti elmét. Segít tudatos döntéseket kialakítani ami létrehozza az új viselkedést egyben aktiválja tudatalattid mélyebb erőforrásait.

Egyes emberek az tapasztalták, hogy a hipnoterápia segített nekik, hogy végleg felszámolják a vágyat a kannabisszal kapcsolatosan. Mások szerint a vágy még mindig ott van, de a kényszerítő erőt már le tudják győzni, így már kontroll alatt tudják tartani és képesek NEM-et mondai. Így a vágy is meghalványul, majd teljesen eltűnik. Akárhogy is történik a hipnoterápia segít, hogy megváltoztasd a gondolati mintáid, ami megállítja a kannabisz használatát így jobban érezheted magad, mint a kannabisszal valaha.

Hány alkalomra lehet szükség?

Mindenki más és más, de a legtöbb ember számára 3-6 foglalkozás elegendő, hogy mentesüljön a kannabisz függőségtől. Ne habozz nyerd vissza az életed és állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint.  Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.