Depresszió és a mentális “betegségek” ellen orvossággal. Mi is a valóság!

Mi az igazság a gyógyszerekről a depresszióval és más betegségekkel kapcsolatosan. Egyre több hír lát napvilágot a gyógyszeripari lobbival kapcsolatosan, ami nem a betegek érdekeit, hanem pont a beteg hátrányait mutatja meg. Íme néhány cikk a valóságról, ne dugja senki a fejét a homokba, ne higgye azt, hogy Ő a kivétel nála másként hatnak a gyógyszerek.

http://www.tenyek-tevhitek.hu/a_modern_orvoslas_vege.htm

 

Becslések szerint ma Magyarországon 100 ezer hashajtófüggő, 70 ezer altató- és nyugtató függő és 25 ezer orrcseppfüggő van.

http://www.tudasfaja.com/szornyu-hirt-kozolt-a-zacher-gabor-amit-minden-magyarnak-tudnia-kell/

 

Ami bizonyított, hogy a gyógyszereknek káros mellékhatása van!

http://emberijogok.hu/16-tenyek-a-pszichiatriarol/78-ami-bizonyitott-a-karos-mellekhatasok

 

Azt gondolom, hogy az orvos tudomány igen fejlett és a kutatások és eljárások is egyre kifinomultabbak. Sok mindent köszönhetünk a fejlődésnek, mert sok mindent tudunk már tudományosan is igazolni, azaz kézzel foghatóvá tenni, megjeleníteni valamilyen fajta képalkotói módszerrel. így amiket régebben misztikusnak gondoltunk ma már igazolható tudományos módszerekkel is.

És mégis megjelenik az ellentmondás, mert ami már rég nyilvánvaló, azaz tudott, hogy a mentális problémákat az elme okozza a gondolatokhoz társított érzelmekkel és az ezek által létrejött viselkedéssel (mentális zavarok megnyilvánulása) és anyagi megnyilvánulással (betegségek). Nos azt az orvostudomány mégis tüneti kezeléssel kívánja megoldani, vagyis gyógyszerekkel elakarja és el is nyomja a gondolatokat és érzelmeket. Pedig ha ezek a baj forrásai, akkor ezek jelen léte nélkül, hogy lesz megoldva a probléma?! A válasz sehogy! Még jó, hogy nem tudják azt csinálni amit a sebészek, fogják és kivágják ahelyett, hogy meggyógyítanák, vagy megkeresnék azt, hogy mi okozza a meghibásodást.

Tehát, ha gondolatok és érzelmek okozzák a problémát akkor a gondolatokkal és az érzelmekkel kell foglalkozni. Ezzel több módszer is foglalkozik, mindegyik hatékonyabb, mint a gyógyszeres kezelés.

Itt van erre egy újabb bizonyíték:

http://www.tenyek-tevhitek.hu/drogdiler_pszichiaterek.htm