Elmúltak a szédüléses tünetei

Szia Kedves László!
Tavaly nyári ígéretemhez híven írok most neked a lányom szédülésével kapcsolatban. Most jutottam el arra, hogy talán nem kiabálom el, tényleg elmúltak a szédüléses tünetei.
Ugye augusztusban jártunk nálad, utána mikor hazajöttünk, rögtön az iskolakezdés második hetében ismét jelentkezett nála a szédülés. Ugyanúgy, ahogy addig, már rögtön a felébredésnél, úgy hogy ki sem bírta nyitni a szemeit. Akkor gondoltam nem írok még neked, várok kicsit.
Utána kb. egy hónappal rá, októberben ugyanez volt. Megint elhalasztottam az írást. Majd jöttek az ünnepek, voltunk is otthon, kicsit meg is feledkeztünk erről a dologról. Azóta (lekopogom) minden rendben van vele. Biztos vagyok benne, hogy segített a hipnózis, bárhogy is de legalább megkönnyebbült a lelke. Most egyenlőre azt mondta, hogy nem szeretne menni csontkovácsolásra sem (azt sejtem, hogy azért, mert nem csinálja az előírt gyakorlatokat a lába és a gerince miatt) Nem erőltetem most egyenlőre, de szerintem fogunk jelentkezni, ha előbb nem, akkor a nyárra majd.
Nagyon bízom benne hogy végleg megszűnt ez a probléma és szeretném megköszönni azt hogy foglalkoztál vele. Nagyon hálás vagyok 🙂
Üdvözlettel:
Jusztina