Féltékenységgel küzdök kisgyermek korom óta

Féltékenységgel küzdök kisgyermek korom óta

Kisgyermek korom óta féltékenységgel küzdök, ami most, felnőtt koromban kihat a párkapcsolatomra, illetve a házasságomra és a családom mindennapi életére.
A probléma leküzdése érdekében már mindent kipróbáltam. Önterápia, pszichológus, beszélgetések a párommal, önbizalomfejlesztő önterápia. De egyik módszer sem segített. Sőt, rosszabbodott a helyzet. Egyre inkább függő lettem másoknak a véleményétől és szeretetétől.

Ekkor találtam rá a Hipnózis Terápia weboldalára. Külföldön élő magyar vagyok, de így is sikerült gyorsan és akadálymentesen két időpontot összehozni.
Már az első alkalom után pozitív változást éltem át, a második alkalommal erősödött ez az érzés. A családomnak, a környezetemnek is feltűnt ez a változás.
Ezután videotelefon beszélgetéseken keresztül folytattuk az órákat. A hipnózis így is zökkenőmentesen működött. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a hipnózis és az önhipnózis módszerét.
Az elvégzett önhipnózis tanfolyam után megtanultam kezelni a saját problémáimat akár fizikai, akár érzelmi problémákról van szó. Megváltozott az én és a családom életének minősége is.
Köszönöm!
Gáspár Cecília