Kokainfüggőség

Számold fel a kokainfüggőséged a Hipnoterápia segítségével

Sok ember számára a kokain nem egy gyógyszer, hanem egy olyan életforma amiben a gondolatainak a nagy része a kokain körül forog így korlátozva a mindennapi tevékenységben is. Más emberek számára a kokain inkább csak egy alkalmi kábítószer, amit arra használnak, hogy egy “nagyobb örömöt” érezzenek. Függetlenül attól, hogy Te csak egy alkalmi fogyasztó vagy, vagy megfeneklett az életed a hipnoterápia segít megszabadulni a kokain függőségtől.  

A kokain mind fizikailag mind lelkileg függőséget okoz. A tested egyre ellenállóbb és éhesebb lesz a kokainnal kapcsolatban így egyre nagyobb adagokra lesz szükséged, hogy elérd a “kívánatos” hatást. Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb gyakorisággal egyre nagyobb mennyiségre lesz szükséged, hogy elérd az azonos szintű “nagyobb örömöt”. És az elméd is a rabja lesz, mert a kokain egy erős tudatmódosító szer, ami azt jelenti, hogy a kellemes érzések gyorsan és könnyen alakulnék át hallucinációkká, paranoiává majd elveszted a kapcsolatot a valósággal.

Sok esetben mint más függőség a kokainfüggőség is egy mögöttes problémát fedd el. Arra használod a kokaint, hogy eltussold az életed más részén való kellemetlenségeket vagy, hogy nem tudod irányítani. Az okok lehetnek családi problémák, szociális kérdések valamit mentális vagy egészségügyi problémák. A kiváltó gondolati minta amin nem tudsz uralkodni és elvezet ehhez az önromboló destruktív viselkedéshez a tudatalattidban van.

Hogyan segít megszabadulni a hipnoterápia a kokainfüggőségtől?

A hipnoterápia segít megtalálni a tudatalattidban tudattalanul megtanult romboló gondolati mintát. Majd segít azt megérteni és segít új gondolati és érzelmi mintákat létrehozni, majd mindezeket beilleszti a jelenbe. Segít átképezni az elmédet, hogy szabad vagy és szabadon dönthetsz, kényszermentesen felszámolhatod a kokainfüggőséged. Más szavakkal segít megtörni a romboló gondolati és viselkedési mintát és létrehozza az új már általad irányított kedvező viselkedést. A hipnoterápia egyszerre célozza meg a tudatalattidban lévő belső erőforrásaidat és a tudatos elméd.

Mennyi találkozóra van szükség?

A legtöbb esetben a kokainfüggőség sikeresen kezelhető 4-6 ülés során. Ha viszont van valamilyen valós fizikai problémád is, akkor azt kezelő orvosoddal kell megoldanod. A hipnoterápia segít, hogy visszavedd az irányítást az életed felett. Ne hagyd, hogy a kokain határozza meg életed. Állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Még Ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás ülésre szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint. Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?