Állítsd meg a féltékenységet a hipnoterápia segítségével!

A féltékenység egy rendkívül erős és hihetetlenül pusztító érzelem. A féltékenységgel gyakran együtt jár a düh, a szorongás és a bűntudat érzése is. Úgy tűnhet, hogy jó okod van a féltékenységre, de a valóság az, hogy egy ártatlan eseményre a tudatalattid elindít egy automatikus választ. A hipnoterápia korszerű és hatékony technikái egyszer és mindenkorra segíthetnek megállítani ezeket a féltékeny érzelmeket .

Amikor a féltékenység érzése uralkodik, akkor olyanokat teszel, mondasz amiket később megbánsz, de már nincs visszaút. Ez azért történik, mert valamikor kialakult benned egy automatikus viselkedési válasz a féltékenység érzésének a megjelenésére. Ezek a gondolati minták mélyen eltemetve a tudatalattidban vannak, valószínűleg oly annyira mélyen, hogy már észre sem veszed őket, nem is emlékszel rá, mikor és hogy keletkeztek.

A féltékeny gondolatok körbe-körbe járnak!

A féltékenység, a düh, a harag, a bűntudat újra és újra kiszámítható ciklusban ismétlik önmagukat. És minél többször kerülsz bele ebbe az ismétlődő ciklusba annál lehetetlenebbnek tűnik, hogy valaha is képes leszel irányítani a dolgokat. A féltékenység egyaránt maradandó károkat okozhat a kapcsolataidban, a munkahelyeden. A féltékenységtől nem csak Te szenvedsz, hanem az is akire féltékeny vagy ezért nála is megjelenik a bűntudaton túl a szorongás és a félelem is.

Amikor a képzeleted uralkodik, akkor kikapcsol az ellenőrzés!

Amikor a féltékenység az életed részévé válik, az azt jelenti, hogy a képzeleted átvette az irányítást. S ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy valóságukban élnéd meg az eseményeket és helyzeteket, a képzeleted alkotja a történeteket és túlzásokat és amilyen gyorsan nőnek ezek a történetek olyan gyorsan veszted el felettük az ellenőrzésed. Vannak akik egy egész élet át küzdenek a féltékenységgel, míg mások megtapasztalják milyen a valóság a féltékenység nélkül.

Miért vagyok ilyen féltékeny? A válasz az, hogy nem számít, hogy miért …

Az igazi oka a féltékenységnek nem annyira fontos, de ezt is megtudhatod. Fontosabb, hogy átképezd az elméd és a képzeleted. Pozitív gondolati mintáid legyenek amik pozitív viselkedést eredményeznek.

Hogy segít ebben a hipnoterápia?

A hipnoterápia hatékony technikái a tudatos elmét és tudatalatti elmét egyszerre veszik célba. Azonosítják és módosítják azokat a gondolati mintákat amik létre hozzák a féltékeny viselkedést. A tudatos elméd megtanulja, hogy választhatsz olyan gondolati mintát is ami nem ártó, hanem segítő a számodra. A tudatalattid pedig hozzáférést biztosít a mélyen fekvő erőforrásaidhoz és képességeidhez. A hipnoterápia segítségével megtanulod, hogy kell létrehoznod új és egészséges gondolati mintákat amik új és egészséges féltékenységmentes életet teremtenek. Ennek hatására a régi minták megfakulnak, majd végleg eltűnnek. Az az egészben a legjobb, hogy az új gondolati minták automatikusan teremtik az új viselkedést, aminek hatására a féltékenységtől könnyű megszabadulnod.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

 A hipnoterápia a legtöbb ember számára, hogy mentesüljön a féltékenységtől 3-6 alkalom során sikeres. Mondj búcsút a féltékeny gondolatoknak és nyerd vissza az életed. Állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkoásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint.  Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.