A hipnoterápia segítségével elengedhető a gyász, bánat…

Egy szeretett személy elvesztése sűrűn jár mély bánattal elveszettséggel, úgy érezheted magad mint aki teljesen kiégett és nem tudsz rendesen működni. A szeretet nem korlátozódik csak családtagra, érezhetsz így egy kedves barátod, egy inspiráló mentor, egy odaadó kutya, vagy egy kedven cica iránt is. Úgy gondolhatod, veszteséget “igazi” bánatot csak egy szeretet emberi lény halála iránt érezhetsz, de sok ember számára ez az érzés ugyanolyan intenzív és valóságos lehet egy állattárs elvesztésekkor is.
Még az is megtapasztalhatja aki általában elég erős és határozott, hogy jelentős problémákat okozhat a gyász és a veszteség érzése. Reggel nehéz felkelni az ágyból, nehéz koncentrálni a munkahelyen, és nehéz fenntartani a problémamentes normális életvitelt. Nagyon súlyos esetekben a hosszan tartó gyász szó szerint káros az egészségre.

Emlékezés és tanulás

Ha a bánat destruktív (romboló szándékú) módon viselkedik akkor elkerülhetetlen eredmény a szenvedés. Amitől nem csak Te, hanem a körülötted élő emberek is szenvednek. Szélsőséges esetben ez a romboló bánat pusztító hatással lehet a munkádra, a kapcsolataidra és így az egész életedre is. Nagyon nehéz újra boldog életet élni, ha a gyász az útjában áll.

Egy jó lehetőség még mielőtt ez bekövetkezne, hogy megtanuld milyen konstruktív (építő szándékú) módja van feldolgozni a gyászt, hogyan lehet enyhíteni és gyógyítani az érzéseket a veszteséget követően. Azok az emberek akik sikeresen átvészelték ezeket a nehéz időket megtanultak építőleg emlékezni a szeretteikről és, hogy a közös értékeket, hogy vigyék magukkal a jövőbe. Ezek az emberek ahelyett, hogy erőt adtak volna a bennük lakozó bánatnak, annak adtak erőt, hogy pozitívan emlékezzenek a szeretteikre és építőleg tekintsenek a jövőbe.

Ha Te már benne vagy a gyászban, akkor úgy tűnhet számodra, hogy már késő. De sosem késő, hogy boldog életed legyen. Meg lehet tanulni, hogyan emlékezz tisztelettel és szeretettel oly módon, hogy az a jövőben meleg megnyugtató érzéssel töltsön fel a mostani boldogtalanság helyett.

Hogy segít neked a hipnoterápia a gyász feldolgozásában?

A hipnoterápia korszerű technikáival megtanulod, hogy tudod tudatosan irányítani, mit gondolsz a veszteségről. Az elméd egy nagyon hatékony eszköz ahol létrehozzuk a számodra vonzó konstruktív gondolati mintákat, amik sikeresen kezelik a veszteség által létrejövő bánatot.

A hipnoterápia egyszerre működik a tudatos és a tudatalatti szinteken, erősíti a tudatos tanulást, segít elérni a mély, belső forrásokat ami által simán működik az előrelépés.

Mennyi ideig fog tartani?

Mindenki más és más, de mivel a  hipnoterápia technikái erősek és hatékonyak ezért igen gyorsan általában 3-6 alkalom elegendő, hogy elérd a kívánt eredményt.

Véget vethetsz a gyásznak és a bánatnak a hipnoterápia segítségével még ma!