A hipnózis segítségével mentesülhetsz az irritábilis bélszindrómától

Az irritábilis bélszindrómától (IBS) szenvedők nem szívesen beszélnek erről a problémáról. Képzeld el, hogy ez a probléma állandó feszültség alatt tart, mert sosem tudod, hol tudsz elmenni mosdóba, amikor elkezd sürgetni a “dolog”. Ez az a probléma amit az IBS-től szenvedő megél mindennap!

Az irritábilis bélszindrómának sok féle oka lehet, ezért fontos, hogy az orvos kivizsgálja és biztosítson arról, hogy nincs semmilyen valós egészségügyi oka. Ha nincs egészségügyi oka, akkor a következő tünetek jellemzik az IBS-t.

A leggyakoribb tünetei az irritábilis bélszindrómának:

  • Hasi görcsök és fájdalom
  • Gyakori felfúvódás (gáz)
  • Dagadt, telt, tömött érzés
  • Gyakori változatok székrekedés és / vagy hasmenés (székrekedéses-hasmenés)
  • Stressz és szorongás mert a fenti hatások a szindróma hatásai határozzák meg az életed.

Ha irritábilis bélszindrómával élsz, akkor már megtapasztaltad, hogy mennyire elhatalmasodott a aggódom, mert aggódom ciklus. A probléma az, hogy ez a szorongás és aggodalom része egy folyamatos ismétlődő ciklusnak. Úgy érzed szorongó vagy, így a probléma (IBS) egyre rosszabb; a probléma (IBS) egyre rosszabb, így úgy érzed, még jobban szorongsz; és így tovább. De egyszer és mindenkorra megtörheted ezt a ciklus a hipnózis segítségével.

Hogy lehet megtörni a ciklust? Először is azonosítjuk azt a gondolati mintát ami elindította azt a ciklust aminek ez a hibás viselkedési minta lett az eredménye. Az elméd megtanulta egy bizonyos ponton társítani a szorongást az irritábilis bélszindrómával. Így ugyanolyan könnyen képes megtanulni egy új gondolati mintát is, ami egy egészséges viselkedést vált ki. Miután az új minta létre jött, azt egyszerűen letárolja a tudatalatti, és az ugyanolyan automatikus viselkedést hoz létre, mint a mostani helytelen, csak az számodra ezentúl helyes lesz.

Hogyan segítenek a hipnoterápia technikái?

A hipnoterápia fejlett technikái együtt kezelik a tudatos és tudatalatti folyamatokat. Azonosítjuk a tudatalattiban létrejött mintákat amiknek hatására létrejön az automatikus fizikai válaszreakció az irritábilis bélszindróma formájában. Majd ezeket a mintákat felismerve,  új mintákat hozunk létre, ami egy megfelelő válaszreakciót hoz létre, ami egy új megfelelő automatikus viselkedéshez vezet. Tehát létre jön egy új folyamat ami új eredményhez vezet, ami nem más mint az IBS csökkenése és akár a teljes megszűnése!

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A legtöbb esetben 3-6 alkalom elégséges, hogy mentesülj az irritábilis bélszindrómától. Mondj búcsút a problémának és követeld vissza az életed. Mire vársz? Ne hagyd, hogy az IBS irányítsa az életed, hagyd, hogy a hipnoterápia segítsen neked, még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint.  Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.