A hipnoterápiával sikeresen megváltoztatható a korai magömlés!

A férfiak körében a korai magömlés az egyik legsűrűbben tapasztalt szexuális probléma. A legtöbb férfi megtapasztalja a korai magömlést az élete folyamán. A férfiaknak több, mint 32%-k rendszeresen megéli míg 74%-kuknál gyakran előfordul a korai ejakuláció. A korai magömlés mindkét fél számára egy nagyon stresszes és frusztráló helyzet lehet, ami szorongáshoz és feszültséghez vezethet a kapcsolatban.

Ha te szenvedsz a korai magömléstől, akkor keresd fel orvosod, hogy teljesen kivizsgálják. Szerezz bizonyítékot arról, hogy nincs semmilyen valós fizikai oka annak ami okozza a korai ejakulációt. És, ha nincs ilyen ok, akkor jó lehetőség a számodra a hipnoterápia, hogy felszámold ezt a problémát. Az alábbiakban olvashatsz néhány példát ami a korai magömléshez vezet:

  • Negatív vagy rossz tapasztalatok a korai szexuális kapcsolatokban.
  • Trauma ami a szexuális élményhez kötődik.
  • Félelem, hogy az ejakuláció túl hamar következik be.
  • Aggodalom, hogy elegendő szexuális élményt tudsz-e nyújtani a partnerednek.
  • Egy tanult viselkedés, ami rosszabb lesz a stressz a nyomás és a szorongás miatt.
  • Bűntudat a szexuális tevékenységgel kapcsolatosan, ami egy erős impulzus, hogy felrohanj a csúcspontra.

Függetlenül attól, hogy mi a valós oka a korai magömlésnek ez most okoz problémát a számodra. Valószínűleg már “várod” is, hogy újra és újra megtörténik, még akkor is amikor nem ezt szeretnéd, de a félelem attól, hogy ez újra bekövetkezik, pont megerősíti amit nem kívánsz. A legjobb módja, hogy kezeld ezt a problémát, hogy megzavarod azt a gondolati mintát ami kiváltja a nem kívánt viselkedést a korai magömlést. A hipnoterápia technikái rendelkezésre állnak ahhoz, hogy sikeresen megszakítsd ezt a folyamatot, azonosítják a nem kívánatos gondolati mintákat és a helyükre új jó produktív mintákat hoznak létre. A tudatos elméd eltárolja ezeket az új és kívánatos gondolati mintákat és a tudatalatti elméd hozzáférhetővé teszi egy automatikus válaszként amikor szükséged van rá. Nincs több szorongás, nincs több gond, csak béke és nyugalom egy kiegyensúlyozott lelkiállapotban.

Hogy segít a hipnoterápia a korai magömlésen?

A hipnózis-terápia technikái megadják a szükséges eszközöket, hogy kitörj a korai magömlés általi aggodalomból. A frusztráló körbe-körbe járó gondolatok eltűnnek és a helyükre egy új gondolati minta kerül, ami új érzelmi és viselkedési mintát eredményez. A képzeleted, amit az elméd hoz létre az irányításod alá kerül, így egy új eredményre számíthatsz, mert új tudatos gondolatokkal az új elvárásoknak fogsz megfelelni, most már annak, amit  valóban szeretnél. A tudatalattid így valós azonnali automatikus válaszokat hozz létre a megelégedésedre, ezzel is erősítve az új jó szexuális élményt.

Mennyi találkozóra lehet szükség, hogy megszűnjön a korai ejakuláció?

Mindenki más és más, de a legtöbb esetben 3-6 alkalom elegendő, hogy végleg az irányításod alá kerüljön az ejakulációd. Mondj búcsút a korai magömlésnek és állítsd a hipnózis-terápia tapasztalatait a szolgálatodba. Még ma!