Szabadulj meg a túlzott izzadástól a hipnoterápia segítségével!

Mindenki izzad, ez egy természetes, normális és létfontosságú működés a szervezetben. Az izzadás segít a testhőmérséklet ellenőrzésében és szabályzásában, továbbá a méregtelenítési folyamatokban. Azonban a túlzott izzadás az élet minden területén megzavarhatja az életed. Kínos, hogy rendkívül izzad a kezed, bosszantó ha nap közepén inget kell válts vagy szagelnyelő talpbetétet cserélj, mert a cipődet átitatta a felesleges veríték.

Ha túlzott izzadástól szenvedsz, akkor először keresd fel háziorvosodat, hogy kivizsgálják nincs-e mögötte valamilyen egészségügyi probléma. Ha nem találnak semmit, akkor érdemes megvizsgálnod, milyen destruktív gondolati minták vannak amik elindítják a túlzott izzadást.

De  mielőtt ezzel foglalkoznánk, nézzük mik a leggyakoribb tünetei a túlzott izzadásnak:

  • Gyakori és erős izzadás, ami zavarja a normális napi tevékenységet.
  • Túlzott izzadással járó testmozgás, a stressz, vagy erős érzelmek.
  • Előfordulási helye elsősorban a kezek, a hónalj, vagy a lábak.
  • Előfordulhat spontán anélkül is, hogy lenne egy nyilvánvaló kiváltó ok.

Amikor felmerül egy probléma aminek az eredménye szorongás, stressz akkor gyorsan megjelenik a túlzott izzadás és ezt észlelve megjelenik egy újabb szorongás a izzadás miatt és indul a ciklus elölről. Egyre nagyobb a stressz így egyre erősebb az izzadás. A legjobb módja annak, hogy megszüntesd a túlzott izzadást, hogy megtörjük a tudatalattiban létrejött gondolati mintát, ami első helyen felelős a probléma létrehozásában.

Ez elsőre talán bonyolultnak tűnik, de valójában ez igen könnyű. A hipnoterápia hatékony és korszerű technikáival azonosítjuk és kicseréljük a negatív gondolatokat, helyettük pozitív gondolati mintákat hozzunk létre, amik elérik a kívánt eredményt.

Hogy segít a túlzott izzadás feloldásában a hipnoterápia?

A helyükön azonosítjuk a túlzott izzadással kapcsolatos érzelmeket és gondolati mintákat. Miután azonosítottuk a tudatalattiban automatikusan létrejövő a túlzott izzadással kapcsolatos információkat, megtanítjuk, hogy kell létrehozni az új gondolati mintákat ami új és most már verejték mentes válaszokat hozz létre. Egyszerre célozzuk meg a tudatos és a tudatalatti elmét. Felhasználjuk a tudatalatti elmédben rejlő erőforrásaidat és megtanulod tudatosan is, hogy van választási lehetőséged.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A hipnoterápia a legtöbb ember számára, hogy mentesüljön a túlzott izzadástól 3-6 alkalom során sikeres. Mondj búcsút a túlzott izzadásnak és nyerd vissza az életed. Állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba még ma!