Kedves László!

Pár héttel ezelőtt jártam nálad, az étkezési problémám kapcsán, miszerint heti szinten falási rohamokkal küzdöttem.
Azóta 17 nap telt el pontosan úgy, hogy még csak a gondolata sem merült fel bennem, hogy falni szeretnék bármit is. Számomra ez a 17 nap eddig, hosszú idő után, a legcsodálatosabb dolog az életemben, mert 6-7 napnál tovább sosem bírtam megállni az evést.

Mindennap írom a hála naplót, illetve a megerősítő hanganyagot is szoktam hallgatni, azt bár nem minden nap, de ha nem is sikerül eljutni a meghallgatásához, tudatosítom magamban azt, hogy mennyire értékes vagyok, és milyen messzire eljutottam az étkezéssel kapcsolatban. Összességében abszolút pozitívnak érzem a hipnoterápiát és azt érzem, hogy több dolgot is végre eltudtam engedni magamban. Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magamat, de ha rossz kedvem is van valami kapcsán, akkor sem fordulok a hűtő felé.
Szeretném megköszönni a segítségedet, nagyon hálás vagyok, hogy egyfajta löketet adtál, a lezáráshoz az étkezés témával kapcsolatban. Illetve még félnem sem kell, hogy később előjönne bármiféle érzés, mert érzem, hogy én irányítok és egy-egy finom étel után sem érzek mérhetetlen bűntudatot, és végképp nem azt, hogy mindent meg kellene ennem.

További jó munkát kívánok a jövőben, remélem még sok embernek tudsz segíteni, és egy boldogabb életet teremteni a munkásságoddal!

Köszönettel:

Herczeg Dóra

Kedves László!

Hónapokkal korábban jártam nálad az étkezési problémámmal, ami szerencsére a terápia után teljesen elmúlt és egy új embernek éreztem magamat ezáltal. A nyaram ennek köszönhetően csodás volt és végre más dolgokra is tudtam összpontosítani, figyelni.
 Azonban az elmúlt hónapban a túlevések száma kicsit gyakoribbá vált (egy-két hetente, de az elmúlt egy hétben kétszer is). Azt érzem a “nem vagyok elég jó” gondolatot nagyon sok szituáció kiváltja a hétköznapjaimban (munka, párkapcsolat) és hiába próbálom tudatosan elmondani magamnak, hogy ez nem igaz, sajnos ez kevés.
A segítségét szeretném ismét kérni, szeretnék hozzád bejelentkezni hipnoterápiára. A korábbiakból tanulva, most egyből észleltem, hogy olyan dologról van szó, amihez a tudatos gondolkodásom kevés, és azt érzem van még egy megoldandó probléma a lelkemben.
Dóra

Kedves László!

Elnézést a csúszásért a visszaigazolással kapcsolatban a múltkori hipnózisról.
Mindenképpen éreztem utána a változást, újra magabiztos lettem és tudtam mindenre képes vagyok önálló, felnőtt nőként. Örülök, hogy ellátogattam hozzád ismét. Azóta szorgalmasan csinàlom a házi feladatokat. Vannak idők amikor kicsit nehezebb az étkezés ,de odafigyelek a pihenésre és a házi feladatok is sokat segítenek és nyugtatóak.
Köszönettel tartozok még mindig, hogy sikerült neked változtatni az életemen, és nyugodt vagyok , hogy tudom ha bármikor szüksègem lenne az életem során még a munkàsságodra akkor bátran tudok hozzád fordulni.
Üdvözlettel:
Herczeg Dóra