Kedves László!

Pár héttel ezelőtt jártam nálad, az étkezési problémám kapcsán, miszerint heti szinten falási rohamokkal küzdöttem.
Azóta 17 nap telt el pontosan úgy, hogy még csak a gondolata sem merült fel bennem, hogy falni szeretnék bármit is. Számomra ez a 17 nap eddig, hosszú idő után, a legcsodálatosabb dolog az életemben, mert 6-7 napnál tovább sosem bírtam megállni az evést.

Mindennap írom a hála naplót, illetve a megerősítő hanganyagot is szoktam hallgatni, azt bár nem minden nap, de ha nem is sikerül eljutni a meghallgatásához, tudatosítom magamban azt, hogy mennyire értékes vagyok, és milyen messzire eljutottam az étkezéssel kapcsolatban. Összességében abszolút pozitívnak érzem a hipnoterápiát és azt érzem, hogy több dolgot is végre eltudtam engedni magamban. Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magamat, de ha rossz kedvem is van valami kapcsán, akkor sem fordulok a hűtő felé.
Szeretném megköszönni a segítségedet, nagyon hálás vagyok, hogy egyfajta löketet adtál, a lezáráshoz az étkezés témával kapcsolatban. Illetve még félnem sem kell, hogy később előjönne bármiféle érzés, mert érzem, hogy én irányítok és egy-egy finom étel után sem érzek mérhetetlen bűntudatot, és végképp nem azt, hogy mindent meg kellene ennem.

További jó munkát kívánok a jövőben, remélem még sok embernek tudsz segíteni, és egy boldogabb életet teremteni a munkásságoddal!

Köszönettel:

Herczeg Dóra