Anorgazmia, női orgazmus hiánya, orgazmus zavar

Az anorgazmia hipnoterápiával hatékonyan kezelhető!

Az anorgazmia az orgazmus hiányát jelenti, amely egy rendkívül frusztráló állapot, amiben  egy nő vagy egy férfi nem képes elérni az orgazmust. Az oka lehet fizikai probléma, de az esetek 90%-ban ez pszichés eredetű. A hipnoterápia hatékonyan tud segíteni ennek az állapotnak a kiküszöbölésére. Megfelelő technikával az anorgazmia meglepően gyorsan gyógyítható.

A legtöbb esetben az anorgazmia oka szorongás és teljesítmény kényszer. Más szóval félsz és ideges vagy attól, hogy nem lesz orgazmusod, s így ez, mint egy önbeteljesítő jóslat végbe is megy. Mi válthatta ki az anorgazmiát:

  • Egy korábbi trauma.
  • Korábbi negatív vagy rossz tapasztalatok.
  • Érzelmi közelség hiánya a szexuális partnerrel kapcsolatosan.
  • Első szexuális kapcsolat sikertelensége, mely orgazmus nélkül zárult.
  • Szexuális nyomás a partner orgazmusáért.

Függetlenül attól, hogy mi okozza az anorgazmiát, nem kell hosszú órákat töprengj rajta, hogy megkeresd mi okozta azt. Könnyen lehet változást elérni, csak meg kell tanulnod azokat gondolatokat és érzéseket felismerni, amelyek az anorgazmikus viselkedéshez vezetnek. Majd ezen minták megváltoztatásával az orgazmus sem marad el.

Hogy segít a hipnoterápia?

A hipnoterápia alkalmazásával azonosítani tudod azokat gondolati formákat, amik létrehozzák az anorgazmiához vezető automatikus választ és ezek helyére/ ezekkel szemben egy új a számodra kedvező gondolati formát tudsz létrehozni. Miután az új gondolati formák a tudatos és tudatalatti elmédben megszilárdultak, létrejön egy új automatikus válasz is, ami elvezet a kívánt eredményhez. És ez azt jelenti, hogy képes leszel élvezni a szexet beleértve az orgazmus megélést is.

A hipnoterápia technikái orvosolják az anorgazmiát azáltal, hogy tudatosan választják ki az új gondolati formákat. Támogatják ezeknek az új gondolati mintáknak a berögzülését a tudatalattiba, így ezek eredményeként létre jönnek az új és automatikus pozitív viselkedési formák. Ezen módszerek összességének alkalmazásával éred el, hogy ahogy gondolkodsz és érzel úgy is tudj cselekedni. Képzeld el milyen lenne az életed, ha megszabadulnál a szorongástól és a stressztől amit az anorgazmia vált ki, cseréld le ezeket egy nyugodt és érzésközpontú érzésre, ami lehetővé teszi számodra az orgazmust. Ezáltal javulni fog a partneri kapcsolatod minősége, nőni fog az önértékelésed és megtapasztalod a meghittség és felszabadultság érzését.

Meddig fog kezelés?

Általában az anorgazmia 2-4 ülés alkalmával kezelhető.

Ha az anorgazmia  megzavarja a szexuális életed a hipnózis segíthet az orvosi hipnoterápia technikáival, megtörheti a nem kívánt ciklust és segít megtanulni hogyan kell létrehozni egy probléma mentes szexuális élményt!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?