Szédülés

Szüntesd meg a szédülést a hipnoterápia erejével!

Mindenkivel előfordul időről időre, hogy néha szédül, vagy megszédül, de ez nem tart sokáig és nem is jellemző, de vannak akiknél ez rendszeresen előfordul vagy szinte állandósult problémát okoz. A szédülést vagy egyensúlyvesztést létrehozhatja a stressz vagy a szorongás is. A szédülés egy igen kellemetlen és fizikailag is veszélyes dolog.

A szédülést jellemzően három fő probléma okozza: fizikai ok, pszichológiai ok, ismeretlen ok. Fontos, hogy a szédüléssel kapcsolatosan először orvosodat keresd fel, hogy kivizsgálja van-e valamilyen fizikai oka. Ha nem találnak fizikai okot, akkor érdemes meggondolnod, hogy van alternatív kezelési lehetőség ami segít megszüntetni a szédülést.

A szédülés leggyakoribb velejárói/kiváltói, tünetei:

  • Gyors fejmozgást követően homályos látás
  • Szédülés és ezzel együtt egy bizonytalan érzés
  • Gyengeség vagy fáradtság
  • Szédülés és az egyensúly elvesztése
  • Hányinger
  • Olyan érzés, hogy Téged vagy a környezetedet pörgetik
  • Nehéz koncentrálni és tisztán gondolkodni

Ha a szédülés mögött nem áll fizikai ok, akkor jó esély van rá, hogy a háttérben stressz vagy szorongás húzódik meg. Ez esetben így néz ki a szédülés ciklusa: megérkezik az első jel ami a szédülés kezdete, erre a jelre megérkezik a szédüléssel kapcsolatos szorongás, aminek hatására felerősödik a szédülés. És folytatódik a ciklus, körbe-körbe, gondolat a szédülésre-szorongás-szédülés így táplálja és erősíti saját magát a folyamat. A szédülés azon túl, hogy egy igen kellemetlen érzés fizikai veszélyeket is rejt magában eleshetsz, megsérülhetsz….

A legfontosabb, hogy a szédüléssel kapcsolatos problémákat minél előbb kijavítsd. Azonosítsd azokat a gondolati mintákat amik kiváltják a szédülést. Ahogy sikerült ezeket az ártó gondolati mintákat feltárni, onnan már egyszerű a folytatás. A régi ártó minták helyére, új minták kerülnek, amik egy egészséges szédülésmentes viselkedést hoznak létre. A tudatos és a tudatalatti elme segítségével az új minták új automatikus viselkedést eredményeznek, olyat amit szeretnél.

Hogy segít ebben a hipnoterápia?

A hipnoterápia segít megkeresni és megszüntetni az ártó mintákat, megtanítja a tudatos és a tudatalatti elmédet, hogy kell megszakítania a szédülés ciklusát. Létrehozza a tudatalattidban a megfelelő válaszokat, aminek eredménye egy új automatikus viselkedés. Ez az új viselkedés már az elvárásaidnak megfelelő így létrejön a stabil, szédülésmentes, nyugodt állapot.

Mennyi kezelésre van szükség?

Mindenki más és más, de általában 3-6 ülés elegendő, hogy megszűnjön a túlzott szédülés. Mondj búcsút a szédülésnek és nyerd vissza az élted. Állítsd a hipnoterápia korszerű technikáit a szolgálatodba. Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás ülésre szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint.  Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?