Hipnózis, hipnoterápia

Szüntesd meg a szerencsejáték-szenvedélyed a hipnózis segítségével

Mi a szerencsejáték-szenvedély?

A szerencsejáték-szenvedély komoly probléma, mert elvezethet egészen odáig, hogy kockára teszed az anyagi biztonságod, a személyes kapcsolataid illetve bármi mást ami fontos érték a számodra. Sűrűn előfordul, hogy a szerencsejátékosok azért válnak függővé, mert egyszerűen csak unatkoznak és így keresik a kalandot, az akciót. Tehát azok számára akik unatkoznak a szerencsejáték egy igen vonzó tevékenység.

Íme néhány viselkedés forma ami jellemző a szerencsejáték függőre:

  • Állandóan a szerencsejátékról gondolkodsz
  • Vissza próbálod szerezni a játék során keletkezett veszteséget (ez az úgynevezett: üldözi a veszteséget vagy üldöz a veszteség)
  • Gyakrabban és / vagy nagyobb mennyiségben fogadsz, hogy elérd az azonos szintű izgalmat
  • Hazudsz a családnak és a barátoknak, hogy elrejtsd, játszol
  • Csalást, lopást, vagy más jogellenes cselekményt követsz el, hogy pénzt szerezz azért, hogy kockára tehetsd
  • Kölcsön kérsz más emberektől, hogy eljátszhasd
  • Arra használod a szerencsejátékot, hogy elkerüld a problémákat és javítsd a hangulatod
  • Amikor megpróbálod elkerülni, hogy játssz, akkor fokozottan ingerlékeny és nyugtalan vagy
  • Nem tudod abbahagyni a szerencsejátékot még akkor sem amikor már felismered, hogy miatta veszélybe kerültek a kapcsolataid a munkahelyed vagy más fontos dolog az életedben

Kezdetben a szerencsejáték lehet egy alkalmi szórakoztató tevékenység, de gyorsan alakulhat kényszerré, mert a játék miatt nehéz ellenőrizni. Szó szerint elvesztheted a józan ítélőképességed és egyedül az akaraterő már kevés lehet, hogy változtass. A gondolatok az érzelmekkel összekapcsolódva hozzák létre a negatív és destruktív viselkedést, ami elvezet a szerencsejáték-szenvedélyhez.

Hogy segít a hipnoterápia a szerencsejáték-szenvedélyt megállítani?

A hipnoterápia hatékonyan segít a szerencsejáték-függőség kezelésében, mert figyelmet fordít arra is, hogy mi van most. Megtanít, hogy tudatos döntéseket hozz ami új viselkedést és szokásokat alakít ki egyben a tudatalatti belső erőforrásaidat is felszabadítja. Ez a két technika együttesen (ami a tudatos és a tudatalatti elmét célozza) mélyreható változásokat eredményez az életedben.

Hány hipnózis találkozóra lehet szükség?

Ez függ attól, hogy milyen mély probléma a szerencsejáték és milyenek az egyéni körülmények. Azonban a legtöbb estben 3-6 foglakozás elegendő. Sokan már egy alkalom után is jelentős változást tapasztalnak.

A szerencsejáték probléma nem kell, hogy megkeserítse az életed, vedd  vissza az életed irányítását. Állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége az árak menüpont alatt vagy ide kattintva olvasható.

Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.