A hipnoterápia segítségével uralhatod az étkezési szokásaidat

Súlykontroll, étkezési zavarok

A kutatások azt mutatják, hogy a lakosság több, mint 9%-át érinti étkezési zavar. Ez nagyon sok boldogtalan embert jelent, akik súlyosan károsítják az egészségük és elpusztítják a jövőjüket. Sokan, vannak akik valamilyen étkezési rendellenességben szenvednek és vannak akik test dysmorphic zavarban szenvednek. Egész egyszerűen nem tetszik nekik, hogy néznek ki, vagy nem érzik jól magukat a bőrükben. Azt hiszik, hogy kövérek vagy túlsúlyosak miközben a valóság mást mutat. Bár sok jó tanácsot lehet kapni étkezéssel kapcsolatban ezek mégis csak korlátozottan képesek segíteni, mivel a probléma gyökeréhez ezek nem érnek el. Ráadásul az étkezési problémákkal küzdők általában egyedül csendben szenvednek, sok titkot őriznek, akár hosszú éveken keresztül.

Az étkezési zavarok által gyakorolt társadalmi és egészségkárosító hatások jelentősen alábecsültek. Egy személy akinél étkezési rendellenesség tapasztalható annál hosszú távú károsodást szenved a társadalmi és saját funkcionális szerepe is. Ennek következménye lehetnek lelki és magatartási zavarok, orvosi komplikációk, társadalmi elszigeteltség, fogyatékosság és a megnövekedett halálozási kockázat.

Az étkezési rendellenesség hatása nem csak az egyént érinti, hanem a vele egy háztartásban élő családtagokat is. A családra a stresszen kívül, anyagi és lelki illetve kapcsolati zavarokat is jelent, ami magas öngyilkossági kockázatot hordoz magában. Ezek a problémák az elmúlt 30 évben világszerte nőttek.

Mik ezek az étkezési zavarok?

Táplálkozási zavarok lehetnek azok az állapotok amikor elégtelen vagy túlzott evés van jelen. Ezektől a rendellenességektől nem csak nők hanem férfiak is szenvednek. Az evési rendellenességek gyakran címkéket kapnak úgymint: anorexia, bulimia, vagy a mértéktelen evés. Sajnos, manapság a szenzációhajhász média és a divatipar igyekszik ezt jelentéktelenné tenni.

Gondjaid vannak az evéssel? Aggódsz a súlyod miatt és hogy nézel ki? Talán a családtagok vagy barátok aggodalmukat fejezték ki, hogy étkezési rendellenességed van? Nem vagy egyedül. Anorexiás, bulimiás, kényszeresen sokat evő vagy csak túlsúlyos fogyni vágyó vagy a hipnoterápia segítségével elérhetsz egy új, egészségesebb viselkedésmintát, ami segít abban hogyan egyél és eléri, hogy egészséges önbizalmad és testképed legyen.

A legtöbb ember számára a hipnoterápia mindössze négy-hat alkalommal sikeres, hogy mentesüljön az étkezési problémáktól és zavaroktól. Mondj búcsút a problémáknak és kapd vissza az életed. Kapj olyan testet, amit megérdemelsz. A hipnoterápia még ma segít neked!

Kérj időpontot! Változtass Még Ma!

Több, mint 30 kg fogyás a hipnoterápia segítségével