A hipnózis hatékonyan segít, hogy győzz a szorongás felett

A szorongás különféle formái

A hipnoterápia segítséget nyújt a szorongás különböző fajtáira.
A hipnoterápia kitűnő választás azok számára, akiknek segítségre van szükségük a szorongás és a stressz által okozott problémák megoldására. Ez az oldal linkeket tartalmaz amiken keresztül pontosabb információkat kapsz a különböző szorongásokról.

 • Általános Szorongás

  A hipnoterápia segít leküzdeni az általános szorongás és hangulati ingadozással kapcsolatos aggodalmakat.

 • Segítség! Nem akarok elpirulni!

  Emberek, akik sokszor pirulnak el, úgy gondolják, hogy nem lehet ezzel az “ellenőrizetlen” válaszreakcióval kezdeni semmit.  Az az igazság, hogy gyakran nagyon rövid idő alatt meg lehet állítani ezt a folyamatot.

 • Vizsgadrukk 

  Diákok minden korosztálya minden szinten ideges, ha eljön az ideje, hogy vizsgát tegyen. Ez egy természetes emberi reakció, hogy stresszelsz és nyomás alatt vagy amikor tesztelnek. Tudd meg, milyen egyszerű, hogy segítséget kapj a vizsgadrukk leküzdésére és, hogy a legközelebbi teszten ne aggódj!

 • Szabadulj meg az interjútól való félelemtől

  Úgy érzed ideges és szorongó vagy, amikor szembesülsz azzal, hogy interjúra kell menj egy új munka miatt, vagy amikor előléptetés miatt hallgatnak meg? A hipnózissal meg lehet tanulni, hogyan kell elengedni ezt a szorongást.

 • Segítség! Pánikroham!

  A pánikroham akár teljesen le is béníthat. Úgy érezheted, hogy elvesztetted az irányítást, tehetetlen vagy, csapdába kerültél ahonnan nincs kiút. A hipnoterápia valódi és tartós segítséget kínál a pánikrohamok leküzdésére.

 • Poszttraumás stressz szindróma

  A poszttraumatikus stressz szindróma (posttraumatic stress disorder, PTSD) egyfajta védekezési mechanizmus, amely traumatikus események után lép fel. Teljesen elveszett emlékek nem kívánt, hirtelen, újbóli megjelenése. PTSD, ha nem kezeled és ellenőrizetlen, akkor tönkre teheti az életed. Ha úgy érzed csapdába estél és úrrá lett rajtad a kilátástalanság és félelem érzése, akkor a hipnoterápia segíthet. Hipnoterápiával megtanulhatod, hogy hozz létre egy új nézőpontot az eseményekről és hogyan tartsd távol magadtól ezeket a káros gondolatokat.

 • Azt kívánod, legyen több önbizalmad

  Ez az egyik leggyakoribb probléma amit kezelni szükséges, nem vagy ezzel egyedül. A hipnoterápia megfelelő megoldás, hogy gyorsan sikereket érj el ezen a területen. És végre leküzd az önbizalomhiányt.

 • Önbecsülés: tanuld meg értékelni magad

  Az alacsony önértékelés egy olyan jelenség ami megakadályozza, hogy kiállj magadért képviseld az értékeidet, érdekeidet, hajlamos vagy mások alá rendelni magad. Ennek véget vethetsz a hipnoterápia megfelelő megoldás.

 • Lehet segíteni a szociális fóbián

  Félelem és aggodalom a szociális helyzetekben igen negatív hatással lehet az életedben. Vannak, akik úgy érzik, hogy mások folyamatosan figyelik, míg mások azon aggódnak, hogy mindenki ítélkezik róla. Ezért inkább kerüli közösségi találkozókat így magányossá válik, de van megoldás a hipnoterápia hatékony segítség.

 • A Nagy Nap: Esküvői drukk, idegesség

  A házasság az egyik legnagyobb változás az életben természetes, hogy izgulsz miatta. De, ha van benned e miatt egy kisebb szorongás vagy nem érzed, hogy teljesen oda tudod adni magad, akkor van segítség, az esküvői pánik kezelhető a hipnoterápia megfelelő megoldás.


A legtöbb ember számára a hipnoterápia sikeres megoldás, hogy mentesüljön a szorongástól, mindössze néhány (1-6) alkalom során. Mondj búcsút a szorongásnak és vedd vissza az életed. Még ma!


Ebben a tanulmányban a kutatók 17 vizsgálat során azt vizsgálták, hogy a kutatásban résztvevők körében, hogyan segített a hipnózis csökkenteni a szorongást. Azt találták, hogy a kontroll csoportokhoz képest, ahol nem alkalmazták a hipnózist a hipnózist alkalmazók 79%-ban sikeresebbek a szorongás enyhítésében.