Megszüntethető a vizsgadrukk a hipnoterápia segítségével!

Szinte mindenki megtapasztalja, hogy izgul, idegeskedik, ha tesztelik vagy vizsgáznia szükséges. Ez bizonyos mértékig normális, de néhány embernél ez túllép a “normális határon” és így súlyos negatív károkat okoz a teszteredményekre, vizsgára vonatkozólag. Még az sem jut az eszedbe a bénító vizsgadrukk miatt, amit már 100-szor is megválaszoltál helyesen. A jó hír, hogy a hipnoterápia segít leküzdeni ezt a problémát.
Életed során bizonyára hallottál már sokféle stressz kezelésről. Az az elmélet, hogy fogadd el a stresszt mintegy elválaszthatatlan részét a vizsgának – tehát az elfogadás által tudod csökkenteni és kezelni a stresszt – mert akkor jó eredményt érsz el a vizsgán. Ugye jól hangzik?

Ezzel a fajta stressz kezeléssel egyszerűen az a probléma, hogy NEM MŰKÖDIK! Nem segít csökkenteni a stresszt így ez gyakran még több stresszhez vezet. A vizsgadrukk nem hirtelen jelenik meg, nem néhány nappal a vizsga előtt. Lassan építkezik egész évben mindig egy kicsit egészen addig míg elsöprő erőre kap. Eltölthetsz egy egész évet kitartó tanulással és készüléssel, de ha jelen van a túlzott stressz, vizsgadrukk, akkor az meggátolhat a kérdések megfelelő megválaszolásában.

Alakítsd át a megközelítést a vizsgadrukkal kapcsolatosan!

Van egy sokkal jobb megközelítés ahogy kezelhető a stressz és a vizsgadrukk, ez pedig az, hogy megfordítod az utat az elmédben, megváltoztatod, hogy mire kell számítson. Ahelyett, hogy elfogadod, hogy a stressz elkerülhetetlen azt tanuld meg hogyan kell várnod a vizsgákat, mert így az egy “vége a show-nak” élmény lesz amin megtudod milyen jól tanultál.

Ez a transzformációs megközelítés segít megszabadulni a félelmektől és megtanít, hogyan sajátítsd el a tanulás és a vizsgázás folyamatát. Az elméd elkezd ilyeneket mondani: “Ez egy jó alkalom, hogy pontosan megmutassa, hogy mit tanultam” és “Ezen a vizsgán könnyedén megteszem a tőlem telhető legjobbat”. Meg tudod változtatni a vizsgákhoz és stresszhez való megközelítést, meg tudod tanulni, hogy fogadd be az információkat, elérheted, hogy a vizsga alatt nyugodtan és kiegyensúlyozottan, szilárd vizsga teljesítményt hozz.

Hogy segít a hipnoterápia?

A hipnoterápia korszerű technikái melyek egyszerre foglalkoznak a tudatos és tudattalan elmével hatékonyan segítenek leküzdeni, megváltoztatni a vizsgadrukkot. Megtanulod, hogy tudsz megszabadulni a korábban szerzett rossz tapasztalatoktól, megtanulod modellezni az új gondolatokat, viselkedést ami megteremti az új szokást így eljutva az elvárt eredményhez. A hipnoterápia a tudatalatti elmére is hatva segít megteremteni a pozitív technikák közötti közvetlen kapcsolatot. Ezen kombinációnak köszönhető a gyors és hatékony változás.

Hány találkozóra lehet szükség?

Mindenki más és más, attól függően, hogy milyenek az igényeid és a helyzeted, de a legtöbb esetben 3-6 alkalom elegendő. Ez meglepő lehet a számodra, különösen akkor, ha régóta szenvedsz a vizsgadrukktól, de a hipnoterápiás megközelítés egy nagyon közvetlen és hatékony eszköz ahhoz, hogy az átalakulás erőteljes és gyors legyen.

Szabadulj meg a vizsgadrukktól és az ezzel járó stressztől sokkal kevesebb idő alatt, mint azt gondolnád. Állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba, kapcsold ki a vizsgadrukkot és kapcsolt be a szilárd vizsga teljesítményt! Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint. Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.