Hipnoterápiával sikeresen kezelhető a megkésett ejakuláció

A férfiak körében a harmadik leggyakoribb szexuális probléma a megkésett ejakuláció  A kutatások azt mutatják a férfiak 8%-nál legalább évente egyszer előfordul a késett ejakuláció. Ez a probléma mindkét félben létrehozhat aggodalmat, csalódottságot a szexuális együttléttel kapcsolatosan és feszültséget és konfliktust okoz a kapcsolatban.

A késleltetett ejakuláció egy kissé szubjektív probléma, mert nincs szabály, hogy mennyi idő után kell egy férfinak ejakulálnia. A legtöbb szakember egyetért abban, hogy a normál idő nyolc perc körül van, de sok variáció lehet, mert az emberek különbözőek. Annak viszont akinek megkésett ejakulációja van jóval tovább tart elérni a sikeres magömlést. Néhány partner élvezi ezt, mert lehetővé teszi a számukra a hosszan tartó szexuális örömöt. De a megkésett magömlés ugyan úgy, mint a korai magömlés a legtöbb férfi számára rendkívül frusztráló és negatívan hat a szexuális életére.

Az első dolog, hogy keresd fel kezelő orvosod és utána nézzetek, hogy van-e bármilyen szervi oka a megkésett magömlésnek. Ha nincs semmilyen szervi oka akkor nagy valószínűséggel pszichológiai probléma húzódik a háttérben. Íme a leggyakoribb okok:

  • Bűntudat, hogy a szexuális partner csalódott lesz
  • A félelem attól, hogy megint késni fog a magömlés
  • Próbálkozás kikényszeríteni a magömlést, ami így túl nehézzé válik

Mint látható a bűntudat-félelem-csalódottság létrehozza a probléma végtelen hurkát, míg a félelem maga válik a fő és elsődleges problémává. A legfontosabb a probléma megoldásában, hogy megtörd a késleltetett magömléshez vezető romboló ciklust és létrehoz egy új építő és pozitív ciklust. A hipnoterápia segít, hogy felfedezd azt a gondolati folyamatot ami a nem kívánt viselkedéshez vezet és hogy kicseréld azt egy új gondolati folyamatra ami a kívánt viselkedést eredményezi.

Hogy segít a hipnoterápia?

A hipnoterápia technikáinak hatékony kombinációjával átképzed a gondolati mintákat, így megszünteted a problémát a késleltetett ejakulációt. A hipnózis segítségével mind a tudatos és a tudatalatti által működő régi negatív ciklust megtörtjük és létrehozunk egy új ciklust, ami pozitív gondolati és viselkedési mintákat tartalmaz. Megerősítjük a változás folyamatát a mély belső erőforrásaiddal.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A legtöbb férfi a hipnoterápia segítségével sikeresen leküzdi a késleltetett ejakulációs problémát mindössze kettő-négy ülés alatt. Mondjon búcsút a problémádnak és állítsd a hipnoterápia tapasztalatait a szolgálatodba. Vedd vissza az irányítás! Még ma!