Reinkarnációs hipnózis

Miben különbözik a reinkarnációs hipnoterápia, egy reinkarnációs utazástól?

A Reinkarnációs hipnoterápia céllal jön létre. Célja hogy egy karmikus következményt segítsen feltárni, megismerni és feloldani.
Nem egy kalandtúra, amit sokak végeznek „reinkarnációs utazás, utaztatás” néven, kiszolgálva egy piaci igényt, ami abból áll, hogy a vevő meg akarja tudni, hogy valóban volt-e korábbi élete. Vagyis a kliens mint egy utazási irodánál befizet az utazásra és utazási élményt vár el. Ha erre vágysz, akkor nem jó helyen jársz és nem is érdemes tovább olvasnod. Ha viszont változtatni szeretnél, meg szeretnél oldani egy saját magadban lévő feloldhatatlannak tűnő konfliktust, akkor jó helyen jársz, érdemes tovább olvasnod.

A reinkarnációs hipnoterápia alapja az analitikus, transzformációs hipnoterápia ismerete és gyakorlati alkalmazása. Ennek hiányában megkérdőjelezhető, hogy a terapeuta bír-e megfelelő tudással és gyakorlati tapasztalattal egy sikeres ülés levezetéséhez.

Mi a különbség az analitikus transzformációs hipnoterápia és a reinkarnációs hipnoterápia között?

Az analitikus- transzformációs hipnoterápia abból indul ki, hogy a probléma gyökere egy korábbi „tanulási hiba” eredményeként jött létre, ami általában ebben az életünkben, gyerekkorunkban keresendő. Bővebben itt.

A reinkarnációs hipnoterápia arra nyújt megoldást amire nem tudott vagy valószínűsíthető, hogy nem fog megoldást nyújtani az analitikus-transzformációs hipnoterápia, tehát ha a probléma egy karmikus következmény.

Mit jelent a karma?

Ok és okozati összefüggés, ahol én saját magam vagyok az okozó és annak eredményét, amit okoztam én fogom viselni. És ezt akár több inkarnációban is addig még azt meg nem változtatom. Szükséges ehhez azt is megérteni, hogy a jelenünk az már megváltoztathatatlan, mert az következmény, de a jövőnk az megváltoztatható, ami a jelenünk lesz. A jelen pedig mindig egy pillanatnyi állapot vagy ennek a pillanatoknak a sokasága, leginkább az itt és most.

Mit jelent az inkarnáció: megtestesülés
Mit jelent a reinkarnáció: újra megtestesülés
Tehát a reinkarnáció nem újra születést hanem újra megtestesülést jelent, hiszen ha újra születés lenne, akkor az azt feltételezi, hogy ugyanolyan, azaz ugyanabban testben jelenünk meg újra és újra.

 • “Az én tapasztalatom az, hogy mindenképp olyan “gyógyítóval” csinálja végig a kliens, akiben megbízik.
  Tehát szükséges már legalább “némi” együtt töltött idő.
  Nyitottság, bátorság szükséges hozzá, hiszen ahogy Te is írtad, ez nem feltétlenül egy kellemes utazás lesz és fontos, hogy valóban akarja a kliens a változást.
  Erős megélésekkel jár, ezeket egy megbízható, gyakorlott hipnotizőr segítségével jól tudja kezelni a kliens.
  Segít azzal, hogy a saját magad által alkotott gátakat feloldja.
  Az ülés után azonnal kikristályosodik, mi vezetett ahhoz, ahogy korábban hozzáálltál a feltett kérdéshez.
  Az utazás során minden megtestesülésnél megkapod a választ, hogyan kapcsolódik az ott megélt a feltett kérdésedhez, mit üzen számodra, mit kell másképp tenned.
  Könnyen tudsz a belső éneddel kommunikálni, ez egy meghatározó élmény volt számomra az ülés alatt.
  Ha “lehetett volna” még maradtam volna Vele/Magammal.
  Segít abban, hogy Szeresd magad, elfogadd a jelenbeni megtestesülésed.
  Hampuk Gabriella”