Szakíts a Depresszióval a hipnoterápia segít ebben.

Ha Te szenvedsz a depressziótól, akkor keresd fel orvosod, hogy teljesen kivizsgálják. Szerezz bizonyítékot arról, hogy nincs semmilyen valós fizikai oka annak ami okozza a depressziót. És, ha nincs ilyen ok, akkor jó lehetőség a számodra a hipnoterápia, hogy felszámold ezt a problémát.

A depresszió egy súlyos probléma, úgy érzed magad, mint akit lecsapoltak, kedvetlen, reménytelen, és gyakran tehetetlen vagy nem tudsz semmit sem tenni ezzel a helyzettel. Az akaraterő önmagában nem képes megoldani a depressziót, azonban a hipnoterápia technikái segítenek megszabadulni ettől a nyomorúságos állapottól. Lehet, hogy most nem hiszed, de olvass tovább és megtudhatod, miért érdemes időt töltened a hipnózissal.Sokszor megtapasztalják az emberek a depressziót, de azt nem ismerik rögtön fel, nem értik, hogy mi is történik velük. Elvesznek az érzésben és nem tudnak ettől eléggé elhatárolódni, így nem tudják észrevenni azt sem, hogy mi lenne a jó megoldása a helyzetnek. Íme néhány a depresszió leggyakoribb tünetei közül:

 • kétségbeesés és a szomorúság
 • levertség, fáradtság
 • frusztráció, bűntudat és harag
 • alvászavar
 • az étvágy megváltozása, vagy túlevés vagy nem eszik eleget
 • önvádolás és túlzott önkritika, alul értékelés
 • érzelem nélküliség érzése, üresség érzése

Ez nem a múltról szól, hanem a jelenről és a jövőről!

A hagyományos terápiák sok időt töltenek azzal, hogy beszélgetnek a múltról és arról, hogy jutottál el a depresszióhoz. Bizonyos esetekben ez hasznos lehet, de más esetekben csak elnyújtja és még mélyítheti is a depressziós állapotot. Egy sokkal jobb megközelítés, arra összpontosítani, hogy jelenik meg a depressziós állapot az életedben, bekapcsolni egy mélyebb forrást, ami segít elengedni a negatív gondolati mintát és helyettük új pozitív és egészséges gondolati mintákat alakít ki.

A hipnózis segít a depressziós érzés elengedésében

Hogy hozod létre a változást? A hipnoterápia során végignézzük a gyakorlati folyamatokat, azonosítva, hogy nyilvánul meg a depresszió és milyen gondolati és viselkedési minták fordulnak elő amelyek támogatják a létezését. Ezután létrehozunk olyan új gondolati mintákat, amik új egészséges viselkedési formákat alakítanak ki. Ezeket a pozitív mintákat szilárdan elültetjük a tudatalattiban ahol létre jönnek az új gondolatok amik új viselkedési minták eredményeznek.

Hogy segít neked a hipnózis a depresszió leküzdésében?

A hipnoterápia technikái aktiválják a tudatos és tudattalan elmét, hogy segítsen kihasználni a mély belső erőforrásokat így véget lehessen vetni a depressziónak. Ezzel a megközelítéssel megtanulod, hogyan:

 • legyél a jelen pillanatban és így egyben hatékonyabb is.
 • kezeld és dolgoztasd az emlékeket egy másik és pozitív módon.
 • javítsd a hangulatod, ami által igazán élvezni tudod a minden napokat.
 • fókuszálj és összpontosíts észrevéve a lehetőségeket, amik által az élet egy folyamatos és szórakoztató tanulássá válik.

Szorosan együtt fogok működni veled, hogy megtaláljuk a legjobb kombinációt, módszert, hogy a számodra lehető legjobb eredményt érjük el.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

Ez függ az egyéni körülményektől. Átlagban a legtöbb kliens sikeres három-hat alkalmat követően. A legjobb módja annak, hogy megbecsüljük mennyi alkalomra van szükség a személyes megbeszélés, de ekkor se hagyjuk figyelmen kívül, hogy Te folyamatosan változol.

A depresszió egy olyan érzés, mintha fogyna az életed ezért kimerült és reménytelen vagy. A hipnoterápia segít megtanulni, hogy kell bekapcsold a bizalmat, önbizalmat és a pozitív hozzáállást a élethez! Állítsd a hipnózist a szolgálatodba, a hipnoterápia segít neked még ma!