Gyermekáldás támogatása hipnózissal

Valóban vágysz, vágytok gyermekre?
A be nem teljesült gyermekáldásnak lehetnek-e lelki okai vagy különböző félelmek?

Legtöbbször nincs valós szervi oka annak, hogy nem érkezik meg a gyermekáldás. Fontos, hogy a meddőség orvosi kezelése mellett a lelki tényezők szerepe se szoruljon a háttérbe, hiszen a meddőségi kezelések önmagukban is szorongást, depressziót okozhatnak, ami így tovább nehezíti az áldott állapot elérését. Ilyenkor érdemes megvizsgálni, hogy a mélyben milyen akadály húzódik meg amiről valószínűleg a felszínen nincs  információd.  Ilyenek lehetnek: félelem – a változástól, a szülőséggel járó feladatoktól, a felnőttségtől, a saját gyerekkor elengedésétől, a várandóságtól, a testi változásoktól és azok következményeitől, a szülés fájdalmaitól, komplikációtól. Lehet a háttérben meghúzódó aggodalom a születendő gyermek egészségével kapcsolatban vagy, hogy nehézséget okoz a lemondás a kötetlenségről, szabadságról.

Komoly akadály lehet az elvárt családképnek való megfelelés kényszere/nyomása, gondolhatod, hogy már túl öreg vagy, hezitálsz.

Ez olyan mint egy mérleghinta, hol fenn hol lenn. Hol igen, hol nem valójában döntés nélküliség és tanácstalanság amin eluralkodik a tehetetlenség, a reményvesztettség érzése. Nincs nálad az irányítás csak ellenőrizetlenül sodródsz az eseményekkel. Akarod, de még sem sikerül és a kudarc elkeserít, olyan ez mint egy szélmalomharc.

Mit lehet kezdeni a tehetetlenség, reménytelenség és veszteség félelmével, fájdalmával?

A hipnoterápia hatékony technikái segítenek feltárni, megérteni és megoldani a mélyben meghúzódó akadályokat, a gyerekkorból hozott lelki problémákat. Egy csodálatos lehetőség, hogy változtatni tudj az automatikus gondolati mintáidon, amik létrehozzák az automatikus viselkedést, amelyek akadályozzák a gyermekáldást.

Hogy segít a hipnózis-terápia?

A hipnoterápia egyszerre dolgozik a tudatos és a tudatalatti elmével, azonosítja a zavaros gondolati mintákat és a helyükre nyugodt és békés egyben konstruktív gondolati mintákat hozz létre. A munka/tanulás a fejedben tudatosan és a tudatalattin keresztül egyszerre történik ez a kettős tanulási folyamat hozza létre a tudattalan automatikus válaszokat, ami segítmegszüntetni a gyermekáldással kapcsolatos akadályokat.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

Mindenki más és más, de a legtöbb ember számára a hipnoterápia sikeres mindössze néhány alkalom során. Vedd vissza az irányítást az életed felett és légy sikeres a gyermek vállalásban. Állítsd a hipnoterápia tapasztalataid a szolgálatodba! Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége az árak menüpont alatt vagy ide kattintva olvasható.

Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.