Rémálmok kezelése hipnózissal

Állítsd meg a rémálmokat a hipnoterápia segítségével!

A rémálmot annyira valóságosnak érzed mintha valóban megtörténne veled. A gyermekeknél igen gyakori és elfogadott, hogy megtapasztalják az ijesztő rémálmokat. De kevesen tudják, hogy a felnőtteknek több mint fele időről időre küzd rémálmokkal. Egyes felnőtteknek a rémálom gyakran megzavarja a nyugodt alvását, melynek eredménye szorongás és félelem az álomtól. Ezek az álmok gyakran visszatérőek, ismétlődőek. A hipnoterápia korszerű és hatékony technikái segítenek végleg megszabadulnod a rémálmoktól.

Mivel a rémálmot teljesen valóságosnak érzed, így a hatásuk is valóságos. A rémálom nagyos erős érzelmet generál ami gyakran valóságos fizikai érzéseket hoz létre pl: menekülni akarsz, mert csapdába estél de nem tudsz, mert nem visz a lábad és fulladást érzel, az izom merevség is valóságos és az is, hogy nem kapsz levegőt. Ez egyes esetekben annyira erős is lehet, hogy akár halált is okozhat! A rémálom még rosszabb, ha felébredsz az álom közepén, de nem tudod megmozdítani a tested, mert az lemerevedett, ez az úgynevezett alvási paralízis (alvási bénulás). Ez megerősíti a rémálom erejét.

Érdemes még tudnod, hogy a kialvatlanság rontja az ember teljesítőképességét és csökkenti az immunrendszer védekező képességét. Minél nyugtalanabb az alvásod, minél többször ébredsz fel, hosszú távon annál több alvásra lesz szükséged, hogy “szinten tartsd” magad.

Szorongás, stressz, rémálmok

A legtöbb rémálmot a napfolyamán jelenlévő stressz, szorongás, erős érzelmek okozzák. Néha azonban nem lehet meghatározni mi az igazi oka a rémálomnak, és ez a bizonytalanság kiváltja a stresszt és szorongást, ami viszont még több és gyakoribb rémálomhoz vezet. S a ciklus ismétli önmagát újra és újra.

Tanuld meg jól megállítani a rémálmokat!

A legfontosabb, hogy ne azzal húzd/töltsd az időd, hogy megkeresd mi okozza a fejedben a rémálmokat! A legjobb módja, hogy megállítsd a rémálmokat, hogy megtanítod az elmédet, hogy elengedje ezeket a negatív gondolati mintákat és a helyükre nyugodt és békés gondolati mintákat hozzon létre. Miután ezek az új gondolati minták a tudatalattiban automatikussá vállnak a rémálom probléma megszűnik.

Hogy segít a hipnoterápia?

Hogyan fejleszd az új és jobb gondolati mintákat? És ezek hogy lesznek automatikusak a tudatalattiban? Ezekre a kérdésekre ad választ a hipnoterápia. A hipnoterápia egyszerre dolgozik a tudatos és a tudatalatti elmével, azonosítja a zavaros gondolati mintákat és a helyükre nyugodt és békés gondolati mintákat hozz létre. A munka/tanulás a fejedben tudatosan és a tudatalattin keresztül egyszerre történik ez a kettős tanulási folyamat hozza létre a tudattalan automatikus válaszokat, ami megszünteti a rémálmokat.

Mennyi találkozóra lehet szükség?

A legtöbb ember számára a hipnoterápia mindössze 3-6 alkalom alatt sikeres. Állítsd a hipnózis-terápia tapasztalatait a szolgálatodba és szüntesd meg rémálmaid. Még ma!