Önbizalmi problémák, önbizalomhiány

Az önbizalomhiány hatékonyan kezelhető a hipnoterápia technikáival, csak új gondolati formákat kell létre hozni, hogy az elvárt eredmény megszülessen.

Az első lépés megérteni, hogy milyen építmény erősíti az önbizalomhiányt. Az építmény építőkövei az érzelmek és a viselkedés formák, amik szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Mindegyik elem befolyásolja a másikat, ami hatással van az önbizalomra. Ha hiányzik az önbizalom az azt jelenti, hogy az önbizalomhoz szükséges mintaérzések, mintagondolatok és az ezek által kiváltott mintaviselkedés sérült. Ahhoz, hogy helyreálljon az önbizalmad nem kell mást tenned, mint kijavítanod a régi hibás vagy létrehoznod a új jó mintákat.

Amikor azokat az embereket vizsgálták akiknek magas az önbizalmuk azt találták, hogy olyan gondolati mintáik jönnek létre amik lehetővé teszik számukra, hogy hozzáférjenek az belső erőforrásaikhoz, oly módon, hogy magabiztosak legyenek a tetteikben és elérjék a céljaikat. Ők képesek arra, hogy hozzáférjenek saját erőforrásaikhoz és rugalmasan használják azokat, függetlenül attól, hogy milyen problémával állnak szemben.

Ha alacsony a magabiztosság azaz önbizalomhiány van, akkor a minták éppen az ellenkezőjén működnek. A gondolataid és a képzeleted azt várja el, hogy kudarc vagy csalódás lesz a képességeidben és ez, mint egy önbeteljesítő jóslat létrehozza az elvárt eredményt a csalódást! Ha megszakítod ezeket a mintákat és újakat teremtesz az, lehetőséget teremt, hogy kitörj és magas legyen az önbizalmad.

Hogyan segíthet a hipnózis, hipnoterápia az önbizalomhiány megszüntetésében?

Amit tehetünk azok a negatív szokások megváltoztatása és új pozitív szokások létrehozása, amiknek ismétlésével elérjük az önbizalom kifejlődését. Az új minták folyamatos ismétlésével újra és újra amíg azok automatikussá nem válnak így megalapozva a magabiztosságot megtanulod a saját egyedi technikáidat, amik segítenek a különösen nehéz helyzetekben is helytállnod.

A hipnoterápia építi a magabiztosságot kezelve mind a tudatost és a tudattalan. A terápia segít azonosítani a hibás gondolkodási mintát és megtanít, hogyan kell kicseréld a hibás gondolkodási mintát egy új, pozitív gondolkodási mintára. Megtanulod, hogy új utakra használd a fantáziád és többet beszélj pozitívan magadhoz, ami maga az erő és a rugalmasság ami szükséges, hogy elérd a valódi önbizalmat.

A folyamatot amin átmész a legkönnyebb úgy leírni, hogy újra oktatod az elméd, mert pontosan ez fog történni. Az elméd új tanulási folyamatai segítenek elengedni a régi berögzült viselkedési mintákat, ami csökkenti az önbizalomhiányt, miközben kicseréli az új mintákra, amik növelik az önbizalmad. Ez a módszer sok éves hibás tapasztalatot fog kicserélni az elmédben és új folyamatokat fog tanítani, amik hatalmas különbséget teremtenek a régi és új között. Ezáltal egészen másképp fogsz viszonyulni a jövőben magadhoz és észreveszed, hogy másképp beszélsz magadról, másképp viszonyulsz magadhoz és magad megítéléséhez, minden egyre pozitívabb lesz.

Mennyi találkozóra lehet szükséges?

A legtöbb ember számára a hipnoterápia sikeres mindössze 3-6 egymásra épülő alkalom során, ami segít felépíteni a magabiztosságot. Mondj búcsút az önbizalomhiánynak és állítsd vissza/helyre az életed. Növeld az önbizalmad gyorsan és hatékonyan hagyd, hogy a hipnoterápia tapasztalata segítsen fejleszteni az új mintákat, amelyek képesek megváltoztatni az életed. Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglakozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költségéről az árak menüben vagy ide kattintva olvashatsz.

Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.