A hipnózis terápia segített már 9 kiló mínusznál járok

Hipnózis vélemény: Én kattanásnak hívom

Kedves László!

Október 4-én voltam nálad. A hipnózis terápia segítségével elindítottál a fogyás útján, bár még pár nappal előtte azon sopánkodtam, hogy sem erőm, se kedvem nincs ahhoz, hogy összeszedjem magam.

Azt éreztem, hogy minden erőm elfogyott mind testileg, mind lelkileg és nem  tudtam elképzelni, hogyan kerekedik ebből  bármiféle “sikertörténet”.

De akartam, hogy legyen változás – nagyon is, mert tudtam – ez az élet így – már nem élet.

Amikor nálad jártam, beszélgettünk, kaptam néhány ütős mondatot, olyan szemfelnyitósat, szembesítőset… tudtam…vártam…

Aztán  azon gondolkodtam…vajon tényleg hipnózisban vagyok-e, mert én már hasonló terápián jártam, hasonló módszer, hasonló felépítés…persze mégis kicsit más.

És mégis… valami csak működött, amit 8-10 éve képtelen voltam elérni.

Én kattanásnak hívom… más azt mondja, minden fejben dől el. Szóval, hogy valami elindult. Az elhatározást végre tett követte, tulajdonképpen nehézségek nélkül.  1 hónap telt el és mínusz 7,5 kilónál tartok. Tisztában vagyok azzal, hogy ennek nagy része víz még, ezért is nem akartam írni addig, amíg legalább a 10 kilót el nem érem. De mégis írok, mert ígértem és már piszkálta a lelkiismeretemet.

Volt most az életemben 2 nagyon  nehéz hét, 3-4 órákat aludtam és annyira fáradt voltam már, hogy mivel alvással nem, így étellel pótoltam az energiát. És igen, csokis almaszirmot is ettem. Nem bánom, pokoli hetek  voltak  ezek.

És igen, nem bánom, mert könnyedén vissza  tudtam állni és folytatni ott, ahol  megszakítottam. Így most már 9 kiló mínusznál járok.

Időszakos böjt , 1400 kcal és Te. Ez az én receptem.

Már csak 51 kg van hátra :-)

Amikor keresgéltem a neten, mindig visszakanyarodtam a te honlapodhoz. Tetszettek az írások, cikkek, a megfogalmazás, a házi riportok. De a lökést, hogy téged válasszalak  igazából a vélemények adták. Remélem ezzel a kis írással én is erőt, lökést, motivációt  adok valakinek. :-)

És  a személyes találkozáskor sem csalódtam. Az érzés az volt, hogy jó helyen vagyok, hozzáértő kezekben, barátságos közegben egy barátságos, empatikus, segíteni akaró szakemberrel.

Azt írod valahol, hogy ez a módszer gyors segítséget ad.

Nálam tényleg így volt. Életmentő. Azt hiszem  ezt, szó szerint is érthetjük.

MINDENT KÖSZÖNÖK,

Menich Ágnes