Hipnózis, hipnoterápia vélemény

Hipnózis vélemény: A fő kérdés úgy gondolom az volt, hogy a saját életemet élem-e, és ebben tudom, hogy nagy előrelépést sikerült tenni.:)

Kedves László!

Ígértem, hogy jelentkezem azzal kapcsolatban, hogy érzem magam, hogyan alakultak a dolgok az első hipnózis ülés után. 

 Sok változás történt, aminek nagyon örülök.:) A legelső, amit észrevettem – furcsa módon –, az az anyagi helyzetemben történt javulás volt. Anyukám pénzügyi helyzete hosszú után rendeződött, ami nekem és tesómnak is nagy könnyebbséget jelent, mivel sok éven keresztül mi támogattuk őt anyagilag.

A szorongás és a félelem szintje jelentősen csökkent. A sok negatív gondolat és érzés, aminek az okát sokszor nem tudtam jóval kevesebb, szembetűnő a változás. Ráadásul volt egy problémám, amit nem is említettem a múltkor. Ez pedig az, hogy a zajokra nagyon érzékeny voltam. Ez a probléma is nagyon jó irányban változott.

Ami a hivatást, célokat illeti, tisztult a helyzet. És olyan lehetőségek jöttek szembe rögtön már az első napokban és azóta is, amiknek nagyon örülök, és más régóta vártam.

Ezek mind abszolút pozitív változások. 

Az egészségügyi állapotomban történtek előrelépések, de talán még lehetne dolgozni a témán. A fekély, reflux probléma, ami miatt bejelentkeztem Hozzád, nem tudom, hogy mennyire oldódott meg. Előbbi, úgy érzem elkezdett javulni. Mivel régóta fennálló problémáról van szó, lehet, hogy csak több időt vesz igénybe a regeneráció. Így nem tudok még bizonyossággal beszámolni a gyógyulásról. Az első napokban visszajött a reflux, de mostanában nem érzem. Viszont az is igaz, hogy nem eszek még sok mindent, ami esetleg előhozhatja a problémát, így nem tudom, hogy állok ezzel a kérdéssel. Szoktam izomtesztet használni egészségi állapot mérésére:), és vannak dolgok, amik nagyon szépen alakultak, szinte a csodával határos módon.:) A napokban kezdtem el bevezetni új élelmiszereket az étrendembe, és nincs gond.:) Ahol biztosan probléma van még,az az emésztőrendszer alsó szakaszában jelentkező tünetek, ami a nehéz emésztéssel függhet össze. Amit biztosan érzek, hogy a szervezetem regenerációja megindult, mintha egy hatalmas akadály hárult volna el, és most már megengedem magamnak, hogy meggyógyulhassak.

Ahol nincs előrelépés, az a párkapcsolat, kapcsolatok témája. Ott még biztosan van mit tenni. És szuper lenne, ha az izgalom, lámpaláz, szerepléstől való félelem problémára is egyszer megoldást lehetne találni.:) 

A fő kérdés úgy gondolom az volt, hogy a saját életemet élem-e, és ebben tudom, hogy nagy előrelépést sikerült tenni.:)

Köszönöm szépen a segítségét, nagyon hálás vagyok érte, amit nehéz is szavakba önteni.:) 

Üdvözlettel:

Lea