,

Dohányzás szenvedélye, cigaretta függőség

Vége a cigaretta függőségnek a hipnózis segít véglegesen abbahagyni!

Hogy működik a cigaretta függőség:

A legtöbb dohányos szakértő abban, hogyan lehet abbahagyni a dohányzást, mert már többször is megtette. De annak ellenére, hogy a legjobb szándék hajtja őket és őszinte erőfeszítéseket tesznek, a cigaretta és a nikotin túl erős és visszahúzza őket. A végeredmény, hogy visszaszokik és indulhat a függés elölről. 

Cigaretta nikotint tartalmaz, amely bizonyítottan addiktív (függőséget okozó) szer. A tested függővé válik a nikotintól, ez azt jelenti, hogy ha nincs belőle elég a szervezetedben, akkor kellemetlen elvonási tüneteket tapasztalsz. A fizikai függőség mellett kialakul egy erős mentális komponens is a cigaretta függőség. Az elméd a cigarettázáshoz társítja a következő kellemes érzéseket, mint a pihenés, jutalom vagy a stressz enyhítése. Továbbá a cigarettázásnak van egy erős szociális hatása is, ami olyan társadalmi helyzeteket jelent, amelyekben a részvevők jellemzően szeretnek dohányozni.

Ez a függőség hihetetlenül erős, mint azt már bizonyára tudod, mert valószínűleg többször is megpróbáltál már leszokni. Nem vagy egyedül, vessünk egy pillantást a tényekre:

  • A legtöbb dohányosnak akinek sikerült leszoknia legalább két-három alkalom próbálkozása volt, mielőtt sikeres lett.
  • A sikereseknek csak 6% -a számolhat be arról, hogy csupán az akaraterejük elégnek bizonyult.
  • Nikotin tapasz vagy valami segédtermék 12%-kal növelte a sikeres leszokás mértékét.
  • A leszokók sikeressége évente összesen 2,5% ez igen csekély.
  • Tanulmányok kimutatták, hogy hipnoterápia az egyik legsikeresebb eszköz a dohányzásról való leszokás segítésében. Sikeressége magasabb, mint 95%.

A hipnoterápia segít leküzdeni a cigaretta függőséget!

A hipnózis a fejedben dolgozik és így segít leszokni a dohányzásról, segít a fizikai tünetek kezelésében és segít a mentális függőség feloldásában is. A hipnózis segít a tudatos elmének egy új gondolati mintát kialakítani ami elvezet egy új viselkedéshez a cigarettázással kapcsolatosan. A hipnózis segít a tudatalattiban mélyebben rejlő viselkedés minták felszámolásában is, mint a stressz, vágy, jutalmazás.

Hány találkozóra lehet szükség?

Képzeld el, hogy egész életedben soha többet nem fogsz sóvárogni a cigaretta után! Új friss illatú leszel, több lesz az energiád, nyugodtabb és örömtelibb lesz az életed – meghökkenek a rokonok, a barátok és a kollégák. Mindenki aki valóban törődik veled gratulálni fog, hogy leszoktál a dohányzásról. A hipnózis a “leszokok a cigarettáról” programja a legtöbb esetben 1-4 alkalommal segít, a sikerességi arány kb. 95%.


Mondj búcsút a cigaretta függőségnek és vedd vissza az életed. Még ma!

Tanácstalan vagy?

Vannak akik mielőtt elköteleznék magukat a hipnoterápiás foglalkozásra szeretnének megismerni személyesen és kérdéseket feltenni pl. a problémájukkal kapcsolatosan. Az Ő számukra tartok fenn egy maximum félórás konzultációs lehetőséget, melynek a költsége 8.000,- Forint.  Egyeztess most időpontot telefonon: +36 20 942 7217 vagy emailben.