Önhipnózis tanfolyam személyesen

Mire jó az önhipnózis?

Szívem szerint megfordítanám ezt a kérdést és úgy tenném fel, hogy mire nem jó a transzállapot tudatos alkalmazása. A kérdésnél maradva az önhipnózis tanfolyam anyagának elsajátítása egy olyan művészetet eredményez, ami segít kiaknázni és felszínre hozni a belső kreatív erőforrásainkat. Lehetőséget ad a számunkra, hogy átvegyük az irányítást az életünk felett. Oly módon, hogy urai legyünk az érzéseinknek, az érzelmeinknek, a gondolatainknak és ezek által a viselkedésünknek is.

Az alábbi videóban megnézheted mire ad lehetőseget az önhipnózis tanfolyam anyagának elsajátítása.

Ha meg akarsz győzödni róla, hogy neked is működik?

Itt van egy kis bevezető, amit ingyensen elérhetsz. Ez a bevezető néhány videó a regisztrációd követő egy hétig lesz elérhető a számodra és nem jár semmilyen kötelezetséggel sem. Nincs apróbetűs rész egyszerűen egy hét után vagy közben, ha az önhipnózis tanfolyam további részeit is el akarod érni, akkor bökj a megveszem gombra és vásárold meg.

Mi is a hipnózis?

Erre sokféle meghatározás született már, én most a következőt alkalmazom: A hipnózis olyan mintha az agyad képes lenne „sebességet váltani”. Aminek során leválasztja a figyelmed azon dolgok sokaságáról, amelyek lefoglalják és szabadon engedi, hogy a kiválasztott irányba összpontosítson. Másképp fogalmazva, biztosan előfordult már veled, hogy belemerültél egy film nézésébe oly mélyen, hogy többször hozzád kellet szólni, hogy egyszer észre vedd. Ez az a jelenség, amikor erőfeszítés nélkül a teljes figyelmeddel a filmre összpontosítottál, tehát anélkül tetted meg, hogy erre külön erőt (koncentrációt) fordítottál volna.

Mi az önhipnózis?

Az előzőek alapján már tudjuk, hogy a hipnotikus állapot egy fókuszált figyelem, amit saját magunk állítunk elő általában tudattalanul. Ennek alapján az önhipnózis úgy határozható meg, hogy egy olyan hipnotikus állapot, amit tudatosan állítok elő egy bizonyos cél elérése érdekében. Ez az állapot egy aktív élő kapcsolat a tudatos és a tudatalatti elme között.

Az alábbi videóban megtudhatod kik és miért választják az önhipnózis tanfolyam anyagának elsajátítását.

Mit tanulsz az önhipnózis tanfolyamon?

Megtanulod az …

 • önhipnotikus állapot létrehozását
 • önhipnózis elmélyítését
 • önszuggeszciók helyes megfogalmazását és alkalmazását
 • saját célok helyes meghatározását
 • önbizalom, önértékelés növelését
 • és sok mást pl, hogyan működünk, milyen kapcsolat van a gondolataink, az agyunk és a testünk között. Milyen mérgező és segítő gondolataink vannak…
  Megtanulsz…

  • változtatni néhány rossz szokásodon
  • mélyen ellazulni
  • nagyobb harmóniában élni önmagaddal
  • a tudatalattid „programozásával” teljesebb, sikeresebb életet élni.

Mennyi ideig tart az önhipnózis tanfolyam, ha nem online végzed?

Négy egymást követő héten keresztül, egy-egy nap 180 perc (pl. hétfőnként 18 órától 21 óráig) tehát 4×180 perc interaktív, intenzív gyakorlati képzés!

Vagy két egymást követő héten keresztül, egy-egy nap 360 perc (pl. hétfőnként 15 órától 21 óráig) tehát 2×360 perc interaktív, intenzív gyakorlati képzés!

Az időpontokat rugalmasan kezelem a csoporttal közösen megbeszéljük a lehetőségeket.

Mennyibe kerül az önhipnózis tanfolyam, ha nem online végzed?

A képzés kiscsoportos. Az óradíjam 25.000,- forint. Így, ha egyéni lenne a képzés akkor az 250.000,- forintba kerülne, de mivel kiscsoportos a képzés ezért:

Az önhipnózis tanfolyam díja 190.000,- forint/fő.

Megtakarítás  60.000,- forint.

További információ vagy jelentkezés a tanfolyamra az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: +36 1 413 0295, +36 20 942 7217

Az alábbi videó fontos figyelmeztetést tartalmaz.

A terápia során a hipnotizőr segítségével megértettem a problémám okait és sikerült leküzdenem őket. A kezelés rendkívül hatékony volt és mára már úgy érzem, hogy “Győztem, de nem egy betegség felett…”

Hallgasd meg Klárát, aki 30 év korlátozás után újra elkezdi felfedezni a világot.

Klára 30 évig elkerülte, hogy metróba, liftbe… zárt… sötét… kelljen…

Elindítottál a fogyás útján, bár még pár nappal előtte azon sopánkodtam, hogy sem erőm, se kedvem nincs ahhoz, hogy összeszedjem magam.

Azt éreztem, hogy minden erőm elfogyott mind testileg, mind lelkileg és nem  tudtam elképzelni, hogyan kerekedik ebből  bármiféle “sikertörténet”.

A szorongás és a félelem szintje jelentősen csökkent, a sok negatív gondolat és érzés, aminek az okát sokszor nem tudtam jóval kevesebb, szembetűnő a változás. Ráadásul volt egy problémám, amit nem is említettem a múltkor, ez pedig az, hogy a zajokra nagyon érzékeny voltam. Ez a probléma is nagyon jó irányban változott.

A megerősítő hanganyag a napjaim része most már egy hónapja. Azóta rengeteg változás elindult bennem. Már észreveszem, ha “használni” akarnak, és tudok határt húzni, ki tudok állni magamért.

Az élet bármely területéről volt is szó, az addigi életem során, folyamatosan aggódtam, féltem, nem értettem és leginkább elhittem, hogy nem vagyok rá képes. Kialakítottam magamnak egy kényelmi zónát, amiből nem akartam kilépni. Ez egy őrült kőrforgás, aminek nincs vége. Vagy legalább is azt hittem. Persze ebben is más volt a hibás.                                   

Amit rögtön az ülés után tapasztaltam, hogy akár csak egy baráti beszélgetésnél is sokkal hosszabb ideig vagyok képes úgy beszélni a másik személyhez, hogy közben a szemébe nézek

Köszönöm a önhipnózis tanfolyam anyagát. Nagyon hasznosnak találtam. Most fogom, kicsit lassabb tempóban is, újra megnézni és kijegyzetelni. Tökéletesen működtek nálam a hipnózis hanganyagok.

Féltettem a párkapcsolatom és szerettem volna megmenteni, de nem tudtam hogyan tegyem, mert minden erőfeszítésem ellenére csak nagyobb lett a zűr az életemben.
Egy alkalommal voltam a foglalkozáson és ennek olyan eredménye lett, hogy azóta eltelt 1 év egy csoda számomra!!

Hazugság mentesen, őszintén és tisztán telnek napjaim. Kiegyensúlyozott a kapcsolatom, napokban el is hangzott a „bízom benned” kijelentés, amire nagyon büszke vagyok.

A hipnózis nagyon mély belülről jövő magabiztosságot adott. Már jobban bele merek nézni az emberek szemébe.

Nagyon sokat javult a pszichés állapotom. A gondolataim között is megjelentek új aspektusok, amik az új, felelősségteljes élet felé hatnak.

Pár héttel ezelőtt jártam nálad, az étkezési problémám kapcsán, miszerint heti szinten falási rohamokkal küzdöttem.
Azóta 17 nap telt el pontosan úgy, hogy még csak a gondolata sem merült fel bennem, hogy falni szeretnék bármit is. Számomra ez a 17 nap eddig, hosszú idő után, a legcsodálatosabb dolog az életemben, mert 6-7 napnál tovább sosem bírtam megállni az evést.

A terápiának köszönhetően azonban kaptam egy új látásmódot. Úgy érzem evvel a látásmóddal és kitartással végre képes leszek változtatni.

Számomra nagyon összetett problémával kerestem fel Lászlót, mert úgy éreztem, hogy az már életem minden területére kihat. Túlzott empátia mások felé, önmagam feladása a másikért, mások problémáinak átérzése, aminek megoldásáért felelősséget is vállaltam.

A cég oldalát az interneten találtam. Azonnal felkerestem Lászlót. Bár az eredeti problémám még mindig nem került megoldásra, dolgozom rajta, László hozzásegített, hogy megváltozzon a
gondolkodásom, a hozzáállásom, és ezáltal bevonzak jó dolgokat, és embereket az életembe, így végeredményben a gyógyulás útjára léptem.

Hipnoterápia vélemény: az  életemben felhalmozódott nehézségek, küzdelmek, veszteségek, és problémák ütköztek ki a párkapcsolatomban.

Eltűntek a gátak, leomlottak a falak, amiket én magam építettem félelemből, tiltásokból vagy amiket tanultam a szüleimtől, családomtól, környezetemtől és a tömegtudatból is ezeket a félelmeket vonzottam magamhoz—ezeket elhittem, hogy ez így jó. Így zártam el magamat az örömtől, a szeretettő

A találkozásunk óta tapasztaltam pár változást magamon.
Igazán felszabadultnak érzem magam, amire már rég óta vágytam, mintha egy kő esett volna le szívemről.
Most épp csütörtökön volt egy vizsgám, a vizsgadrukk negatív hatása, amivel már régóta küzdöttem, mintha ott sem lett volna.

Ez a videó azt mutatja be, ahogy a Kliens véleményezi egy év távlatából a krónikus puffadás kezelését hipnoterápiával.

A crohnnal kapcsolatban enyhe változásokat tapasztaltam. A székelési inger talán enyhén ritkábban jelentkezik, viszont kevésbé erős a sürgetés, mint korábban.

Tavaly nyári ígéretemhez híven írok most neked a lányom szédülésével kapcsolatban. Most jutottam el arra, hogy talán nem kiabálom el, tényleg elmúltak a szédüléses tünetei.

Nem tudtam elengedni a párkapcsolatom, pedig józan ésszel régóta tudtam, hogy csak az általam elképzelt ideát nem tudom elengedi. És mégis éveken át szenvedtem az egyoldalú “szerelemtől”.

Kisgyermek korom óta féltékenységgel küzdök, ami most, felnőtt koromban kihat a párkapcsolatomra, illetve a házasságomra és a családom mindennapi életére.
A probléma leküzdése érdekében már mindent kipróbáltam. Önterápia, pszichológus, beszélgetések a párommal, önbizalomfejlesztő önterápia. De egyik módszer sem segített. Sőt, rosszabbodott a helyzet. Egyre inkább függő lettem másoknak a véleményétől és szeretetétől.

hasznos volt ez az önhipnózis tanfolyam, mert megtanultam meggyógyítani magamat, a rendszeres fejfájásomat könnyen el tudom most már mulasztani..

Illetve relaxálni teljes testből és ellazulni, kikapcsolni.

A 4 napos Önhipnózis tanfolyamon többet kaptam, mint amit vártam vagy elképzeltem.

Úgy érzem az önhipnózis segítségével képes vagyok pillanatok alatt elérni egy nagyon mély ellazultságot ami kifejezetten hasznos ebben a rohanó világban.

Hiszem azt, hogy amit az Önhipnózis tréningen elsajátítottam, azzal másoknak is tudok segíteni.

fogyás hipnózissal segítve. Ezzel számomra csak két baj volt: az egyik, hogy én 30 éve soha, semmilyen módszerrel nem tudtam fogyni egy dekát sem, a másik pedig az, hogy a hipnózisnak még a létezésében sem hittem.